Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Geboorte: Chocolade bedankjes
   
Geboorte: Chocolade bedankjes
   
Chocolade met een eigen opdruk is heel populair. Je hebt er dan ook enorm veel mogelijkheden in. Je kan chocolade ontwerpen met je eigen tekst en laten versturen of thuisbezorgen.
   
   
M&M's bedrukken met je eigen tekst of foto
M&M's met de naam van jullie baby'tje op en natuurlijk ook de geboortedatum.Je kan ook een foto van je kindje laten drukken op dit kleine snoepje. Je kiest zelf twee kleuren van M&M's uit op de site. Zo kan je de chocolaatjes perfect bij het geslacht van je baby laten passen, of bij de geboortekaartjes,.... Natuurlijk zijn er nog tal van mogelijkheden voor de bedrukking! Kijk zeker eens op de site voor voorbeeldjes. Je kunt leuke verpakkingen bestellen maar ze zijn ook verkrijgbaar per kg zodat je er zelf mee aan de slag kan.
 
Chocolade bonbon met foto
Chocolade bonbon of praline met foto van de baby Je kan natuurlijk ook kiezen voor deze heerlijke bonbons van chocolade. Chocolade bonbons die je kan je laten bedrukken met de foto van de baby. Je kan kiezen uit vier verschillende vorman voor de bonbons. Chocolade komt van de Belgische chocolatier Callebaut.
De opdruk is perfect mee eetbaar.
 
Chocolade telegram
chocolade telegram als kraamcadeau voor geboorte baby Chocolade telegram als felicitatie voor de kersverse ouders. Met chocolade blokjes waarop letters gedrukt staan in chocolade, stel je je eigen boodschap samen. Als spatie gebruik je gewoon witte chocolade blokjes. Maar ook deze kan je laten bedrukken met leuke afbeeldingen die bij de geboorte passen.
Het
chocotelegram® is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en groottes.
   
Chocolade lolly met foto
chocolade lollie bedrukken met foto baby Een bijzonder leuk bedankje voor kinderen die op kraambezoek komen. Maar ook origineel voor de anderen die je baby komen bewonderen. Je levert zelf een foto aan en de rest wordt voor je gedaan. De foto komt altijd op witte chocolade gedrukt. Voor de lollie kan je zelf een smaak chocolade kiezen. De lolly's bestaan ook in hartvorm.
   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee