Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
   
Chocolade Boodschap of Telegram
   
Zeg het eens met chocolade! Onder dat moto vind je hier allerlei chocolade telegrammen en kaarten in chocolade. Elk brengen ze op hun eigen manier jouw persoonlijke boodschap over!
   
   
Chocolade Telegram met gelukswensen of boodschap 
chocolade telegram
Deze chocolade telegrammen zijn verkrijgbaar in alle formaten en voor alle gelegenheden. Je kiest hier uit standaard gekozen teksten voor de gelegenheid.
De boodschap wordt op melkchocolade gedrukt (één letterteken per blokje) en de spaties worden gevormd door blokjes witte chocolade. Je kan kiezen uit verschillende boodschappen. Er is voor elke gelegenheid wel een telegram.
   
Chocolade Telegram met eigen tekst en leuke figuurtjes
Chocotelegram met eigen wens
Ontwerp je eigen chocotelegram online. Kies het formaat en het aantal chocoladeblokjes en stel je eigen tekst samen met je toetsenbord en de selectie aan speciale tekens, spaties en chocoladeblokjes die bedrukt zijn met leuke figuurtjes (voor elke gelegenheid). Je hebt meteen een visueel beeld van hoe jouw telegram er gaat uit zien!
chocolade telegram versturen
   
Chocolade Telegram met eigen tekst
chocolade telegram eigen tekst
Stuur een persoonlijke boodschap met dit originele choco telegram. Je stelt zelf de tekst samen. er zijn vier verschillende formaten. Daarnaast vind je hier ook nog wensen voor speciale gelegenheden in speciale kadodozen zoals vaderdag, moederdag, de Sint en Kerst.
choco telegram
   
   
   
   


Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee