Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Chocolade met foto
   
Chocolade met foto
   
Persoonlijker dan een foto kan haast niet! En nu kan je die foto op chocolade laten drukken. En de bedrukte chocolade blijft eetbaar. Men drukt namelijk met veilige, eetbare 'inkt'.
   
   
Chocolade hart met foto
chocolade hart met eigen foto op Chocolade met een vleugje romantiek? Laat je foto dan drukken op een hart van chocolade. Er zijn verschillende soorten harten verkrijgbaar in verschillende soorten chocolade. Je keuze zal een beetje afhangen van de smaak van degene die het cadeautje gaat krijgen. En zo ook de keuze van de foto. Wedden dat ze het te mooi zullen vinden om op te eten?
 
Chocolade (wens)kaart
Chocolade wenskaart met eigen foto Je lievelingsfoto op je lievelingseten gedrukt! Dit wordt een prachtige kaart of schilderij! De foto wordt op een tablet van chocolade gedrukt en bovendien kan je er nog tekst laten http://tinyurl.com/chocolade-bonbons-bedrukt-fotobijdrukken. Bij sommige shops kan je ook kaders kiezen voor een bijzondere layout. Zo kan je deze chocolade kaart cadeau geven en personaliseren voor elke gelegenheid.
   
Chocolade bonbons (flikken - pastilles) met eigen foto
chocolade bonbons met eigen foto drukken De meest persoonlijke chocolade bonbons, pastilles of flikken die je maar kan bedenken. Elke bonbon, pastille of flikken wordt bedrukt met jouw eigen foto (tekst of logo). Er bestaan heel wat verschillende soorten van deze gepersonaliseerde bonbons. Kijk dus zeker even rond.
   
Chocolade lollie met eigen foto
chocolade lolly baby of liefde
Een originele traktatie of een origineel bedankje nodig? Dan zijn deze chocolade lollies de ideale keuze! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: rond, hartvormig,..... Niet alleen lekker maar ook lekker persoonlijk. Je kan ze bestellen per 4, 6 of 8. Het chocolade deel waar de foto op komt is altijd wit. Voor de onderlaag van de lollie kan je kiezen uit wit, melk of puur.
   
Chocolade letter met foto
chocolade letter met foto op
De letter van je voornaam of je initialen in chocolade? Deze chocolade letters met foto maken je cadeautje nog persoonlijker! Ideaal voor Sinterklaas maar ook voor vele andere gelegenheden!
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en in verschillende uitvoeringen, al dan niet met of zonder hazelnoten of koffiebonen. Voor iedereen wat wils dus! Nu alleen het chocolade rondje nog zelf ontwerpen met je favoriete foto er in!
   
Chocolade fotopuzzel
chocolade fototelegram of fotopuzzel
Een doosje met daarin 24 chocolade blokjes (melkchocolade). Op de chocolade blokjes word je foto gedrukt met goedgekeurde eetbare kleurstoffen. 
Je kan de foto als telegram versturen maar ook als chocolade puzzel! 
 
   
Chocoladereep met eigen foto-wikkel
chocoladereep met eigen wikkel
Ontwerp je eigen wikkel voor een chocoladen tablet van 250 gram. De reep is 19 x 9 cm groot. Je kiest een mooie layout voor je wikkel en kan zowel een foto als tekst toevoegen. Tekst alleen kan natuurlijk ook!
De chocolade reep is in verschillende smaken verkrijgbaar: wit, melkchocolade, puur en extra puur. Er zijn ook repen met extra's erop zoals hartjes of gekleurde chocolade pastilles.
De chocoladereep is gemaakt van kwaliteitsvolle Belgische Callebaut chocolade.
   
Chocolade beer met foto op hartje van chocolade.
chocolade beertje met foto
Deze chocoalde beer is gemaakt van Callebaut melkchocolade en is 20 cm groot. Hij weegt 477 gram.
Op de buik van de beer wordt een wit chocolade hartje aangebracht waarop je je eigen foto kan laten drukken. Boevendien kan je uit nog heel wat leuke kaders kiezen om mee op het hartje te drukken om je foto beter tot zijn recht te laten komen en je beer een echte persoonlijke toets te geven.
   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee