Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Geboorte: chocolade cadeau
   
Geboorte: chocolade cadeau
   
Een baby geboren? Chocolade hoort er toch altijd in één of andere vorm gewoon bij! Denk maar aan beschuit met muisjes. Hier vind je natuurlijk een paar originele varianten op een oude traditie. En ja, allemaal gepersonaliseerd.
   
   
Chocolade telegram
geboorte chocolade telegram Een chocolade boodschap om de ouders te feliciteren. Er zijn heel wat leuke chocolade telegrammen te vinden maar je kan ook zelf je eigen tekst samenstellen en laten maken als telegram. Of wat dacht je van een cadeautje voor meter of peter? Een chocolade uitnodiging met 'Wil jij mijn peter/meter zijn? Is dit geen originele manier om een meter of peter te vragen? Je zal hen in elk geval verrassen!
 
Chocolade lolly met tekst of foto
chocolade lolly met foto baby
Originele chocolade lolly's met de foto van de kleine spruit erop gedrukt. 
De lolly's zijn verkrijgbaar in 3 verchillende smaken; malkchocolade, pure chocolade en wit. De lolly's zijn te bestellen per vijf maar individueel verpakt. Wat ze ook ideaal maakt als uitdeelcadeautje of bedankje bij de geboorte.
   
Chocolade bonbons met eigen foto
chocolade bonbons met foto baby
Gepersonliseerde chocolade bonbons. Leuk als cadeutje maar ook als bedankje of traktatie op een babyborrel. Elke bonbon wordt bedrukt met jouw eigen foto van de baby. Je hebt keuze uit vier verschillende vormen bonbons, waarvan de vulling telkens verschilt: rond, rechthoek, vierkant of hartje. Laten bedrukken met tekst kan ook.
   
   
Chocolade taart - Sacher taart met eigen tekst of logo
sacher taart gepersonaliseerd met chocolade tekst of logo Een Sachertaart, naar traditie gemaakt met chocolade cake en abrikozen, overgoten met chocolade glazuur.. Bovenop de taart kan je een tekst laten aanbrengen in chocolade. Een eigen logo plaatsen op de taart kan ook. De taart wordt aan huis geleverd in heel Nederland.
   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee