Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Huwelijk: chocolade cadeau
   
Huwelijk: chocolade cadeau
   
Het kersverse bruidspaar origineel verrassen? Dan is gepersonaliseerde chocolade een perfect cadeau. Met foto of eigen tekst maak je de chocolade heel persoonlijk. Ook het bruidspaar zelf vind hier leuke ideetjes voor bedankjes bij hun huwelijk.
   
   
Chocolade telegram
Een chocolade boodschap om het bruidspaar te feliciteren. Er zijn heel wat leuke standaard chocolade telegrammen te vinden maar je kan ook zelf je eigen tekst samenstellen. Of wat dacht je van een cadeautje voor de getuigen? Een chocolade uitnodiging met 'Wil jij mijn getuige zijn? Is dit geen originele manier om te laten weten dat je gaat trouwen en iemand als getuige te vragen?
 
Foto op chocolade hart
foto op chocolade hart
Schenk een hart van chocolade met hun foto er op! Je kan ook zelf tekst toevoegen. Of zelfs een collage van foto's maken. 
De harten zijn verkrijgbaar in twee formaten; klein of groot. En in drie verschillende smaken.
De bovenlaag, waar op gedrukt wordt is echter altijd van witte chocolade.
Voor deze harten wordt Belgische Callbautchocolade gebruikt. Ze staan garant voor kwaliteitsvolle en 'eerlijke chocolade'.
   
Chocolade huwelijkskaart
Gepersonaliseerde chocolade wenskaart met foto en tekst voor een huwelijk of jubileum Een wenskaart uit chocolade. Deze chocolade tablet kan je personaliseren met een foto van het gelukkige paar. Vervolgens kies je een mooie layout waarin de foto verwerkt wordt. Je ziet online meteen het resultaat en kan zo ontwerpen tot je het helemaal goed vindt! Als laatste stap kan je nog tekst toevoegen.
Een tablet met alleen tekst kan ook!
   
Chocolade hartjes met foto en/of tekst
chocolade bonbon in hartvorm met foto Een doos vol kleine chocolade hartjes. Bedrukt met foto van het bruidspaar en/of een persoonlijke tekst. Een mooi ogend cadeau met romantische symboliek. Perfect voor deze mooie dag. Het cadeau wordt in een mooie geschenkverpakking verstuurd als je wil!
   


   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee