Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Kerstmis: chocolade cadeau
   
Kerstmis: chocolade cadeau
   
Wat is er leuker in de kerstperiode dan cocoonen met een warm dekentje, een kopje koffie of warme chocolademelk en een chocolaatje erbij. Decadenter kan natuurlijk ook ... met een glas champagne. Hieronder vind je unieke gepersonaliseerde kerstchocolade. Om van te genieten én je wensen over te brengen!
   
   
Chocolade kerstbal met eigen foto
chocolade kerstbal met foto bedrukken
Schenk een bijzonder originele en persoonlijke kerstbal dit jaar! Deze kerstbal is helemaal van chocolade en wordt gepersonaliseerd met jou foto. Je kiest de smaak van de chocolade zelf. De foto wordt altijd op een wit chocolade medaillon gedrukt, dat vooraan op de kerstbal bevestigd wordt.
 
Chocolade kaart
chocolade wenskaart voor Kerstmis Een wenskaart om op te eten! Eentje gemaakt uit ambachtelijke Callebaut chocolade. Verkrijgbaar in verschillende smaken chocolade. Je kan kiezen uit verschillende designs waarin je je eigen foto kan toevoegen en/of een persoonlijke tekst. Smakelijke groeten!
 
Chocolade Ster met foto en/of tekst
chocolade ster met foto Een heerlijke (kerst)ster met jouw eigen foto (en tekst) op. De ster bestaat uit pure, witte of melkchocolade met een witte bovenlaag om de foto op te drukken. Het witte gedeelte kan bedrukt worden in full color! En ze blijft eetbaar.
Wanneer je je foto geselecteerd hebt, kan je kiezen uit verschillende leuke layouts waarin je foto geplaatst wordt. Je ziet meteen online hoe je ster er dan gaat uitzien.
Er hoeft ook geen tekst bij. Een foto alleen kan ook, net als tekst alleen.
 
Chocolade telegram
Chocolade telegram boodschap voor Kerstmis Een chocolade boodschap met jouw kerstwens erop. Op de website vind je heel wat leuke standaard chocolade kerst-telegrammen maar je kan ook zelf je eigen tekst samenstellen en laten maken als telegram. Je kan ook opteren voor een luxe-kerstverpakking of een luxe blik om je telegram stijlvol te presenteren!
 
Foto Adventskalender met kinder® chocolade 
foto adventskalender met chocolade van kinder
Aftellen naar Kerstmis was nog nooit zo lekker! Elke dag kan je een kinder® chocolaatje ontdekken in deze  gepersonaliseerde foto adventskalender. Een heerlijke verrassing voor je kind. Deze adventskalender is verkrijgbaar vanaf oktober.
De adventskalender wordt gepersonaliseerd met jouw eigen foto.
Er zijn ook nog heel wat andere adventskalenders bechikbaar, ook met andere chocoladevulling, zoals chocolade balletjes, RITTER SPORT,.....
Klik op de link hieronder voor de pagina met alle chocolade foto adventskalenders.
   
Leonidas pralines met eigen foto en tekst op de verpakking
Een kersttractatie met heerlijke Leonidas pralines of bonbons. Laat ze bezorgen of schenk ze op het kerstfeest. Je kan de feestverpakking van de bonbons nu laten personaliseren met je eigen foto en tekst. Je hebt keuze uit een heel assortiment van verpakkingen en hoeveelheden.
Niets is zo makkelijk om de verpakking te ontwerpen en bestellen in de webshop. Veel plezier!
Leonidas pralines geschenverpakking met foto en tekst
   
Chocolade kerstman met foto
chocolade kerstman met foto
Een chocolade kerstman die je kan personaliseren met de foto van een geliefd persoon. De kerstman is gemaakt van melkchocolade met details in witte en pure chocolade. De foto wordt op een wit chocolade plaatje gedrukt dat aan de buik van de kerstman hangt. Rond je foto kan je nog een leuke kader kiezen als je wil. Maar alleen de foto kan ook.
    
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee