Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Moederdag: chocolade cadeau
   
Moederdag: chocolade cadeau
   
Vrouwen staan sowieso al bekend voor hun liefde voor chocolade en het is ook algemeen geweten dat ze houden van wat verwennerij! Met deze persoonlijke chocolade cadeau's vang je dus twee vliegen in één klap. Want wie wil zijn moeder op moederdag niet in de watten leggen om haar er aan te herinneren dat ze zo bijzonder is voor ons.
   
   
Chocolade telegram voor Moederdag
chocolade telegram of boodschap voor moederdag Een chocolade boodschap met een wens voor je moeder erop. Op de website vind je heel wat leuke chocolade telegrammen maar je kan ook zelf je eigen tekst of boodsxhap samenstellen en laten maken als telegram.
 
Chocolade Hart-telegram voor "Mom"
chocolade hart met foto voor moederdag
Een groot chocolade hart voor de moeder met het grootste hart van allemaal!
Bedank je moeder met een chocolade hart, bedrukt met een mooie foto. Speciaal voor moederdag zijn er heel wat leuke designs beschikbaar. De harten zijn verkrijgbaar in 3 smaken. De bovenlaag is echter altijd wit voor de bedrukking.
   
Chocolade hartjes
chocolade hartjes met foto Is je mama dol op chocolade? Verras ze dan eens met deze originele bonbons! Je kan de hartjes laten bedrukken met een foto en met tekst! Zo kan je met je cadeautje meteen je wensen of appreciatie over brengen. De hartjes-vorm van het chocolaatje zegt ook al meer dan duizend woorden!
chocolade hart bonbon met foto
   
Chocolade tablet of schilderij
chocolade-moederdagkaart
Een van haar lievelingsfoto's laten drukken op chocolade! Of een foto die haar doet herinneren aan een speciale gebeurtenis. Het kan allemaal. Misschien laat ze de chocolade wel heel lang op de kast staan omdat het te mooi is om op te eten. Zo kan ze er nog wat langer van genieten.
De chocolade kaart is verkrijgbaar in het klein en groot.
   
Chocolade workshop
workshop chocolade bonbons maken
Bij Vertoeft je mama graag in de keuken? Is ze dol op bakken en koken? Misschien wil ze wel eens leren hoe je echte pralines of bonbons maakt? Dan is een workshop bij een echte chocolatier misschien wel het ideale cadeau! Jij koopt de cadeubon en zij kan zelf kiezen wanneer ze gaat!
workshop chocolade bonbons maken
   


   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
   
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee