Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Pasen: chocolade cadeau
   
Pasen: chocolade cadeau
   
Naar traditie brengen de klokken van Rome of de paashaas rond deze tijd van het jaar chocolade eieren voor groot en klein. Klein gaat graag met een mandje op zoek in de tuin. Groot geniet even hard van de chocolade maar laat zich ook graag verrassen door een origineel of persoonlijk chocolaatje....
   
   
Chocolade paashaas met foto
chocolade paashaas met foto Een chocolade paashaas van 26 cm groot, helemaal gemaakt uit melkchocolade van Callebaut. Je foto wordt op een medaillon van witte chocolade gedrukt. Je kan je foto ook laten afdrukken in een leuk kadertje dat je op de website kan kiezen om het geheel nog mooier te maken. Bovendien kan je een gratis cadeaukaartje laten toevoegen met jouw eigen persoonlijke tekst.
Leuk om weten: de Callebaut chocolade is eerlijke chocolade en zo schenk je dus eigenlijk ook een Fair-trade cadeau!
 
Chocolade telegram
chocolade telegram voor Pasen Een chocolade wens om iemand te verrassen met Pasen. Er zijn heel wat standaard chocolade telegrammen te vinden met teksten voor Pasen maar je kan ook zelf je eigen boodschap samenstellen en laten maken als telegram.
 
Chocolade paasei met eigen foto
chocolade paasei met foto bedrukt Verstop dit jaar eens een paasei met je eigen foto erop! Of die van je kindjes die eieren gaan zoeken... Nog nooit werd Pasen zo persoonlijk. Het ei is 15 cm groot en vervaardigd uit melkchocolade van Callebaut. Je hebt ook de optie om voor puur of wit te kiezen. De foto wordt samen met de door jou gekozen kader en persoonlijke tekst op een wit chocolade medaillon gedrukt dat aan het ei bevestigd wordt.
Ook hier gaat hem om Fair-trade chocolade.
 
Gepersonaliseerd snoepblik met paaseitjes
paaseitjes in gepersonaliseerd snoepblik met foto
Paaseitjes, verstopt in een vrolijk snoepblik!  Een leuk kado voor jong en oud. Ook ideaal als alternatief voor de traditionele paaseieren in de tuin. Ook leuk om een paasontbijt of brunch mee op te fleuren. 
De wikkel van het blik kan je voorzien van je eigen foto en tekst. Je kan alleen een foto gebruiken of alleen tekst. Maar je kan je foto's ook toevoegen aan een leuk paasontwerp.
   
 Gepersonaliseerde doos met Milka pralines voor je paaswensen
 milka pralines in gepersonaliseerde doos met foto voor pasen Een doos vol heerlijke Milka pralines om je paaswensen te versturen. Of over te maken. Deze doos kan je namelijk personaliseren met je eigen foto en/of tekst. 
Er zijn heel wat leuke paasdesigns beschikbaar waar je je eigen foto kan inplaatsen. Alleen jouw eigen foto op de doos kan natuurlijk ook.
Alvast veel voorpret met het ontwerpen.

   
   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
 
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee