Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Sinterklaas: chocolade cadeau
   
Sinterklaas: chocolade cadeau
   
En wat zit er dit jaar in mijn schoentje? Wat brengt de Sint? Gepersonaliseerde chocolade natuurlijk! Want ik ben heel flink geweest. Ook voor de 'grotere' kinderen vind je hier beslist iets dat hen kan verrassen en bekoren!
   
   
Chocolade Sint en/of Piet met je eigen foto
gepersonaliseerd chocolade piet figuurtje met fotogepersonaliseerde-chocolade-sint-figuurtje Chocolade brengt de Sint toch altijd.... Verras hen dit jaar eens met een gepersonaliseerd exemplaar. Deze chocolade Sint en/of chocolade zwarte Piet kan je laten personaliseren met een eigen foto, gedrukt op een wit medaillon van chocolade. De Sint en Piet zijn 23,5 cm groot en wegen elks 200g. Ze zijn gemaakt van ambachtelijke en eerlijke chocolade!
 
Chocolade Schoen
chocolade schoen met foto bedrukken voor sinterklaas Sinterklaas Kapoentje, leg wat in mijn schoentje.... Dan eet ik het lekker op! Verras je kleine kapoen met een chocolade schoen. Je kan de schoen laten personaliseren met een foto van je kindje. De foto wordt op een wit chocolaatje gedrukt en aan de schoen bevestigd. Bovendien is de schoen ook nog eens gevuld met een zakje extra chocolaatjes!
chocolade schoen sinterklaas gepersonaliseerd met foto
 
Chocolade telegram van de Sint
De Sint en zwarte Piet lieten geen briefje achter dit jaar maar een heus eetbaar, chocolade telegram! Er zijn heel wat standaardtelegrammen van Sint en Piet maar je kan ook je eigen telegram samenstellen, bijvoorbeeld met de naam van het kindje erin. Voor Sinterklaas zijn er ook leuke Sint-verpakkingen te krijgen.
 
Chocolade kaart van de Sint
chocolade kaart met foto en sinterklaas
Een originele Sinterklaasboodschap  op een chocolade wenskaart. Je kan deze chocolade kaart personaliseren met de foto van je kindje en een persoonlijke boodschap of tekst. Je kan maximaal twee regels van 35 tekens elk ingeven.
De chocokaart is verkrijgbaar in de smaken puur, melk en wit. De toplaag is echter altijd witte chocolade om te kunnen bedrukken.
Deze Sint-layout kan je terug vinden tussen de talrijke designs als je de kaart gaat personaliseren. Eerst moet je de smaak kiezen.
   
Chocolade letter met foto-bonbon
gepersonaliseerde chocolade letter met foto Chocolade letters zijn ondertussen een klassieker op de feestdag van de heilige man. Je kan eender welke letter uit het alfabet bestellen en een bonbon met je eigen foto laten toevoegen. De letter is verkrijgbaar in melkchocolade, pure en witte chocolade.
   
Chocolade pump - damesschoen
chocolade pump met foto - damesschoen Verras haar met Sinterklaas! En dan nog wel met een combinatie van haar twee passies: chocolade en schoenen!
De chocolade pump wordt bovendien nog gevuld met een zakje extra chocolaatjes. Bovenaan de pump kan je een wit chocoladen schijfje laten bevestigen met je eigen eetbare opdruk. Je kan een foto laten drukken of een tekst of beide. Heerlijk toch!!
Chocolade Sint letter met naam
chocolade s Een heerlijke chocolade 'S' van de Sint. Gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje!
De letter is gemaakt uit een laag melkchocolade en een laag witte chocolade. Deze witte laag is bedrukt met eetbare inkt. De letter is 15 x 10 x 1,5 cm groot. En helemaal gemaakt uit Belgische chocolade.


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
 
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee