Gepersonaliseerde Chocolade.nl
 
Home - Vaderdag: chocolade cadeau
   
Vaderdag: chocolade cadeau
   
Is je vader ook gek op chocolade? Schenk hem dit jaar dan een uniek chocolade cadeau Onderstaande chocolade geschenken kan je personaliseren met zijn naam of foto. Of met de foto van zijn gezin.... want daar draait het om bij vaderdag. Een bedanking voor de zorgzame vader die hij is.
   
   
Merci chocolade 'liefste papa' met eigen foto
merci chocolade gepersonaliseerde verpakking met foto voor vaderdag
Een chocolade boodschap met 'liefste papa' en je eigen foto. En dat op een doos heerlijke merci chocolaatjes. De cover van de doos kan je personaliseren met je eigen foto en tekst.
In de doos van 250gram zitten maar liefst 20 heerlijke chocolaatjes. De verpakking kan bewaard blijven als aandenken.
 
Chocolade telegram
chocolade telegram vaderdag Een chocolade telegram waarbij je zelf de tekst kan kiezen! De letters worden op blokjes melkchocolade weergegeven en de spaties worden gevormd door witte chocolade. Niet creatief? Er bestaan ook heel wat standaardtelegrammen voor vaderdag op de website om uit te kiezen.
   
Chocolade reep met eigen wikkel
reep chocolade met foto wikkel
Verras je vader met een gepersonaliseerde chocoladereep in zijn lunchbox. Op de wikkel, die je zelf ontwerpt, kan je een foto laten drukken en een tekst. Alleen tekst kan ook. Vergeet dus niet te vertellen waarom hij zo speciaal is....
   
Chocolade hart met foto en eigen tekst
chocolade hart met foto en tekst voor vaderdag Een mooie foto van zijn gezin op een chocolade hart  Er zijn speciale coole layouts voor vaderdag beschikbaar. Je foto of foto's invoegen, een persoonlijk berichtje en je cadeau is klaar! Oh ja, bijna vergeten te vermelden dat je eerst de smaak van de chocolade moet kiezen. Wat lust je papa het liefst? Melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade? De toplaag van het hart is altijd van witte chocolade om de bedrukking mogelijk te maken. 
   
Chocolade hart met foto en eigen tekst
Gepersonaliseerde verpakking milka pralines
Een doos met heerlijke pralines van Milka.  Je kan de cover van de doos personaliseren met  coole layouts voor vaderdag waarin je eigen foto past. Ook kan je zelf een berichtje of tekst toevoegen. Zo wordt dit lekkere cadeautje extra persoonlijk. 
En wedden dat hij de verpakking wil bijhouden?
   


 
Mogelijkheden
Chocolade met foto
Chocolade met tekst
Chocolade telegram
Chocolade workshop
Chocolade belevenis
Verpakking met foto
 
Gelegenheid
Geboorte
Huwelijk / jubileum
Kerstmis
Moederdag
Nieuwjaar
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Valentijn
Verjaardag
 
Bedankjes
Geboorte
Huwelijk
 
Linkpartner
Romantischcadeauidee